12611 11 izm. Neilona darba cimdi ar gumijas pārkl.

Svītrkods: 4741300126118
Produkta kods: 12611

Ir pieejams

Noliktava: 0 gab.
Rīgas veikals: 5+ gab.
Smiltenes veikals: 5+ gab.
Valmieras veikals: 5+ gab.
esto
Mēneša maksājums no €0.56
minus-icon
plus-icon
Piegādes iespējas
omniva dpd
Preces apraksts

Nosaukums: Trikotāžas neilona darba cimdi. Nitrila pārklājums uz plaukstas zonas

Papildu informācija: Elastīgi darba cimdi no neilona, ar raupju nitrila pārklājumu uz plaukstas un napalu aizmugures pusē, kas nodrošina labu saķeri, strādājot ar eļļu, un neļauj tai izkļūt cauri virsmai, kā arī aizsargā pret mehānisku nodilumu. Tās ir bezšuvju, saglabā pirkstu galu jutīgumu. Gaisu caurlaidīgā pamatne nodrošina lielisku darba komfortu.
Krāsa: melna/pelēka.

Materiāls: poliamīds vai neilons, nitrils.

Produkta priekšrocības :

Stiprās puses : Elastīgs un nodilumizturīgs. Putu nitrila pārklājums nodrošina aizsardzību pret eļļām, šķīdinātājiem, naftas produktiem.

Lietošanas jomas : Dažādiem vispārējiem darbiem būvniecībā, rūpniecībā, lauksaimniecībā, tirdzniecībā, uzkopšanas darbos, mājsaimniecībā un brīvā laika aktivitātēs. Īpaši darbā, kur nepieciešama precizitāte.

Specifikācija
Modelis 12611
Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).
Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums