27009 Darba cimdi ziemas 9izm.

Svītrkods: 4741300270095
Produkta kods: 27009

Ir pieejams

Noliktava: 0 gab.
Rīgas veikals: 2 gab.
Smiltenes veikals: 0 gab.
Valmieras veikals: 0 gab.
esto
Mēneša maksājums no €0.99
minus-icon
plus-icon
Piegādes iespējas
omniva dpd
Preces apraksts

Nosaukums: Gludas kazas ādas darba cimdi ar atstarojošām svītrām un Thinsulate oderējumu.

Papildu informācija: Plauksta izgatavota no kazas ādas. Skuju muguras daļa no Britex neilona auduma. Skuju mugurpusē ir atstarojoša josla.

Materiāls: Trikotāžas aproce. Plauksta izgatavota no gludas kazādas ādas, Britex neilona auduma un Heatlite flīsa oderējuma.

Izstrādājuma priekšrocības :

Stiprās puses : ļoti izturīga pret mehāniskiem bojājumiem kazādas āda. Laba redzamība, pateicoties atstarojošajai joslai.

Izmantošanas jomas : Dažādos vispārīgos darbos būvniecībā, rūpniecībā, lauksaimniecībā, tirdzniecībā, uzkopšanas darbos, mājsaimniecībā, sportā un brīvā laika pavadīšanas pasākumos.

Specifikācija
Modelis 27009
Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).
Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums