34910 10izm. Sintētiskie amara ādas cimdi ar flīša oderi.

Svītrkods: 4741300349104
Produkta kods: 34910

Ir pieejams

Noliktava: 0 gab.
Rīgas veikals: 5+ gab.
Smiltenes veikals: 5+ gab.
Valmieras veikals: 5+ gab.
esto
Mēneša maksājums no €1.17
minus-icon
plus-icon
Piegādes iespējas
omniva dpd
Preces apraksts

Nosaukums: Darba cimdi no neslīdošas oriģinālas sintētiskās AMARA ādas ar atstarojošām svītrām.

Papildu informācija: labi redzami montāžas darba cimdi. Izgatavoti no plānas un elastīgas neslīdošas oriģinālās sintētiskās AMARA ādas, kas nodrošina labu pirkstu jutību. Plauksta un rādītājpirksts izgatavoti no neslīdošas oriģinālās sintētiskās AMARA ādas. Plaukstas aizmugurējā daļa ir izgatavota no labi redzama dzeltena poliestera ar iešūtām atstarojošām svītrām un iešūtu elastīgu lenti.
CAT II

Materiāls: mikrošķiedra, sintētiskā šķiedra un poliesteris.

Produkta priekšrocības :

Stiprās puses : labi redzamas un ļoti ērtas. Pieejamas atstarojošas svītras. Ļoti ērti darba cimdi no neslīdošas oriģinālas sintētiskās AMARA ādas . Laba darba cimdu pirkstu galu jutība. Netīrumus un ūdeni atgrūdoša darba cimdu poliestera mugurpuse. Darba cimdi ir izturīgi pret atkārtotu mazgāšanu. Augsta darba cimdu nodilumizturība.

Lietošanas jomas : Darba cimdi tiek izmantoti dažādos montāžas, atslēdznieku un vispārējos darbos būvniecībā, rūpniecībā, lauksaimniecībā, tirdzniecībā, sportā un atpūtā.

Specifikācija
Modelis 34910
Preces krāsa var atšķirties no attēlā redzamās. Produkta apraksts ir vispārīgs, tajā ne vienmēr ir minētas visas produkta īpašības. Produktu cenas e-veikalā var atšķirties no cenām lielveikalos un servisa centros. Preču atlikums noliktavā un e-veikalā var atšķirties, tāpēc šādos gadījumos piegādes nosacījumi var atšķirties no tiem, kas norādīti pasūtījuma veikšanas brīdī un / vai nevarēsim izpildīt Jūsu pasūtījumu vai tikai daļēji izpildīt (tādos gadījumos Pircējs tiek informēts nekavējoties).
Pamanījāt kļūdu? Ziņojiet mums